Kartolinat e fundvitit

Kartolinat e fundvitit

Uro "Gëzuar 2024!" me kartolinat tona dhe mbështet fëmijët që i kanë realizuar!

Si çdo vit fondacioni Down Syndrome Albania, nxjerr në shitje për biznesin, institucione të ndryshme, ambasada dhe NGO, kartolina të cilat mund të personalizohen me logon dhe mesazhin e urimit të institucionit blerës.

Kjo është një mundësi e mirë për çdo biznes që dëshiron të mbështesë shërbimet tona. Modelet e kartolinave për urimet e vitit të ri 2021 janë gati! Porositini! 

Lexo më shumë

Uro "Gëzuar 2020!" me kartolinat tona dhe mbështet fëmijët që i kanë realizuar!

Si çdo vit fondacioni Down Syndrome Albania, nxjerr në shitje për biznesin, institucione të ndryshme, ambasada dhe NGO, kartolina të cilat mund të personalizohen me logon dhe mesazhin e urimit të institucionit blerës. Kjo është një mundësi e mirë për çdo biznes që dëshiron të mbështesë shërbimet tona. Modelet e kartolinave për urimet e vitit të ri 2020 janë gati! Porositini!
 

Lexo më shumë

Uro "Gëzuar 2021!" me kartolinat e Fondacionit Down Syndrome Albania

Si çdo vit fondacioni Down Syndrome Albania, nxjerr në shitje për biznesin, institucione të ndryshme, ambasada dhe NGO, kartolina të cilat mund të personalizohen me logon dhe mesazhin e urimit të institucionit blerës. Kjo është një mundësi e mirë për çdo biznes që dëshiron të mbështesë shërbimet tona. Modelet e kartolinave për urimet e vitit të ri 2021 janë gati! Porositini!
 

Lexo më shumë

Kartolinat 2017

Si çdo vit fondacioni Down Syndrome Albania, nxjerr në shitje për biznesin, institucione të ndryshme, ambasada dhe NGO, kartolina të cilat mund të personalizohen me logon dhe mesazhin e urimit të institucionit blerës. Kjo është një mundësi e mirë për çdo biznes që dëshiron të mbështesë shërbimet tona. Modelet e kartolinave për urimet e vitit të ri 2017 janë gati. 
 
Të ardhurat nga shitja e kartolinave na ndihmojnë për ofrimin e shërbimeve tona terapeutike për fëmijët më në nevojë që frekuentojnë qendrën tonë të shërbimeve "PRO PAK" e cila ofron për momentin shërbime për rreth 70 fëmijë dhe individë me aftësi të kufizuara dhe me sfida në zhvillim.

Lexo më shumë

Sottocategorie