Pyetje dhe Përgjigje rreth COVID-19 dhe Sindromës Down

Lexo më shumë

Studim mbi shëndetin mendor të prindërve të fëmijëve me aftësi të kufizuara intelektuale dhe sfida në zhvillim.

Studimi është kryer nga Fatjona Hysi - Psikologe e Këshillimit Prindëror pranë Qendrës së Shërbimeve "PRO PAK" të Fondacionit Down Syndrome Albania

Të jesh prind është padyshim një nga përvojat dhe përgjegjësitë më të mëdha në jetë. Çdo prind në përditshmëri përjeton shumë dashuri dhe gëzim që buron nga fëmijët dhe marrëdhënia me ta por edhe plot sfida, vështirësi dhe stres. Pa diskutim që ardhja në jetë dhe rritja e një fëmije me aftësi të kufizuara apo sfida të tjera në zhvillim, dikton një dinamikë ndryshe në sistemin familjar.


Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/dsalbania/public_html/libraries/nextend2/nextend/library/libraries/assets/less/lessc.php on line 677

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/dsalbania/public_html/libraries/nextend2/nextend/library/libraries/assets/less/lessc.php on line 1801

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/dsalbania/public_html/libraries/nextend2/nextend/library/libraries/assets/less/lessc.php on line 2487

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/dsalbania/public_html/libraries/nextend2/nextend/library/libraries/assets/less/lessc.php on line 2550

Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/dsalbania/public_html/libraries/nextend2/nextend/library/libraries/assets/less/lessc.php on line 3419
Heading layer
Pyetje dhe Përgjigje rreth COVID-19 dhe Sindromës Down
Pyetje dhe Përgjigje rreth COVID-19 dhe Sindromës Down
Pyetje dhe Përgjigje rreth COVID-19 dhe Sindromës Down
Heading layer
Pyetje dhe Përgjigje rreth COVID-19 dhe Sindromës Down
Pyetje dhe Përgjigje rreth COVID-19 dhe Sindromës Down
Studim mbi shëndetin mendor të prindërve të fëmijëve me aftësi të kufizuara intelektuale dhe sfida në zhvillim.
Studimi është kryer nga Fatjona Hysi - Psikologe e Këshillimit Prindëror pranë Qendrës së Shërbimeve "PRO PAK" të Fondacionit Down Syndrome Albania
previous arrow
next arrow
Slider

Një letër për birin tim!

Biri im i bukuri ti dhe pak dite dhe mbush vitin e dyte te jetes tende,e une vitin e dyte te lumturise time te vertete, te ekzistences time me nje kuptim!

më shumë

Evente

 • Buddy Walk® Tirana

  Buddy Walk® Tirana

 • Festojmë 1 Qershorin

  Festa e 1 Qershorit

 • Kampi Veror DSA

  Kampi Veror DSA

 • Të ndarë - Të bashkuar

  Të ndarë - Të bashkuar

 • Tetori - Muaji i ndergjegjesimit i Sindromes Down

  Tetori - Muaji i ndërgjegjësimit

 • 21 Marsi - Dita boterore e Sindromes Down

  21 Marsi

Lajmet e Fundit

Covid 19 - 117 OSHC i kerkojne Qeverise …

Tiranë, 24 Mars 2020 Drejtuar: SH.T.Z. Edi Rama, Kryeministër i Republikës së Shqipërisë, Zj. Ogerta Manastirliu, Ministre e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale...

07-04-2020

Më shumë

Të ndërtojmë një shkollë gjithëpërfshirë…

Të ndërtojmë një shkollë gjithëpërfshirëse për të gjithë! - Building an inclusive school for all! U mbajt gjatë kësaj jave nga...

18-03-2019

Më shumë

Koment mbi statistikat e vitit 2018 për …

  Fondacioni Down Syndrome Albania, në bashkëpunim me departamentin e Shërbimit Social Shtetëror, pranë Ministrisë së Shëndetësisë dhe Mirëqenies Sociale, kanë...

05-02-2019

Më shumë

DONATORET