Fushata për ngritje fondesh

Fushata për ngritje fondesh

Fushata #AMCDSA

Fushata #AMCDSA në mediat sociale, gjatë Botërorit 2014, i siguroi DSA-së një dhurim prej 12,000 euro nga AMC

Koncert Bamiresie Tetor 2013

25 Tetor 2013 - Koncerti i bamirësisë nga tenori me famë botërore, Saimir Pirgu, Ambasador i DSA. Nga shitja e biletave DSA siguroi 1,000,000 ALL.

Hako dhe Agna Group

12 Tetor 2014- Kompanitë Hako dhe Agna group, do të dhurojnë tek DSA të gjithë të ardhurat nga shitja e produkteve në stendat e tyre

IRN - Partner Bamirësie

Down Syndrome Albania Foundation eshte "Charity Partner" ne "Albania Gas, Oil & Energy 2015 Summit". DSA eshte perzgjedhur nga International Research Network, me baze ne Londer, organizues te ketij evenimenti shume te rendesishem ne Shqiperi me 17-18 Mars 2015.