Bëhu vullnetar

Bëhu vullnetar

DSA synon të inkurajojë dhe fuqizojë punën vullnetare që ka në fokus ofrimin e shërbimeve pranë ambjenteve të organizatës në fushat e mëposhtëme:
1. Terapi Fizike
2. Terapi Zhvillimi dhe Okupacionale
3. Terapi Gjuhe (Logopedi)
4. Punë Administrative
5. Angazhime në aktivitete dhe projekte specifike

Të interesuarit lutemi të na dërgojnë jetëshkrimin e tyre (CV-në), formularin e aplikimit (shkarkoje ketu) dhe një letër interesimi në adresën e postës elektronike Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.