Në kuadër të Tetorit

Në kuadër të Tetorit

Buddy Walk® Tirana 2015

Tetori është muaji i sensibilizimit për sindromën Down
Fondacioni Down Syndrome Albania (DSA) organizon:
Buddy Walk® Albania “Eja të kesh një shok për kokë përkrah teje”

Më shumë

Buddy Walk® "Eja të kesh një shok për kokë përkrah teje" 2014

Tetori është muaji i sensibilizimit për sindromën Down
Fondacioni Down Syndrome Albania (DSA) organizon:
Buddy Walk® Albania “Eja të kesh një shok për kokë përkrah teje”

12 tetor 2014, ora 11:00
Start: Materniteti “Mbretëresha Geraldinë”
Finish: Parku Rinia (Taiwan), vijojmë me një program artistik

Më shumë

Aktivitete në kuadër të Tetorit, muajit të ndërgjegjësimit për sindromën Down- 2013

Down Syndrome Albania, bashkë me qendrat Jonathan dhe Future for You, kanë rënë dakord që në Shqipëri Tetori të caktohet si muaji i ndërgjegjësimit për Sindromën Down.
DSA vendosi të lançojë zyrtarisht krijimin e saj pikërisht në këtë muaj, Tetor 2013 dhe të organizojë aktivitetet si më poshtë për të rritur ndërgjegjësimin për këtë sindromë mes palëve të interesit.

Më shumë