Donatorët tanë

Donatorët tanë

Donatore nder vite:


 

 • Pro Victimis


 • Raiffeisen Bank
 

 • Telekom Albania
 • TIKA
 • Neptun (BEKO)
 • Spitali Amerikan
 • Univers Reklama
 • Univers Promotions
 • Pas+P Marketing
 • Agikons
 • Agna Group
 • Tirana Bank

 • Selcom

 

 

 

Donatorët e Shërbimeve të Qendrës së Arritjeve dhe Zhvillimit pranë DSA për Vitin 2016:

 

 

 

 • Ballo Presidenciale 2015
 • Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile • Bordi i Çështjeve të Mira të Lotarisë Kombëtare • Intercom Data Service (IDS)


 • Hako Sh.p.k


 • Trimed Sh.p.k


 • Agikons Sh.p.k
 • Eco Market