Ne kuadër të 21 Marsit

21 ekuinokse pranverore

Jane 21 portrete qe ne i sjellim ne kuader te ketij #21Mars#DitaBoteroreEsindromesDown.
Ky projekt u ideua nga Soela Zani ne bashkepunim me Markel Capo, ideusi i kurorave dhe Flowers by Down Syndrome.

"Pranvera kete vit erdhi me 21 lule"