Gallery/Video

Buddy Walk® Tirana - "Eja te kesh një shok për kokë"
Buddy Walk® Tirana - "Eja te kesh një shok për kokë"
Orgesa & Kamela - Lëviz me mua
Orgesa & Kamela - Lëviz me mua
Njerëzit - Flavia Shehu në Down Syndrome Albania nga Agim Pipa
Njerëzit - Flavia Shehu në Down Syndrome Albania nga Agim Pipa
Tonight Ilva Tare - "Sindroma Down"
Tonight Ilva Tare - "Sindroma Down"
Emanuela Perploka Zaimi, e ftuar në "One Morning"
Emanuela Perploka Zaimi, e ftuar në "One Morning"
Chic Plus - Koncerti I Saimir Pirgut - 20 Tetor 2013 - Show - Vizion Plus
Chic Plus - Koncerti I Saimir Pirgut - 20 Tetor 2013 - Show - Vizion Plus
Emanuela Zaimi - Shtepiza e Arbushit ne Klubin e Mengjesit
Emanuela Zaimi - Shtepiza e Arbushit ne Klubin e Mengjesit
"Shih Programin"- Emanuela Pepkola Zaimi "23 Mars 2015"
"Shih Programin"- Emanuela Pepkola Zaimi "23 Mars 2015"
Isli Islami dhe Xhemi Shehu për Down Syndrome Albania Dhuro dhe ti në www dsalbania org
Isli Islami dhe Xhemi Shehu për Down Syndrome Albania Dhuro dhe ti në www dsalbania org
Emanuela Zaimi për Down Syndrome Albania Dhuro dhe ti në www dsalbania org
Emanuela Zaimi për Down Syndrome Albania Dhuro dhe ti në www dsalbania org
Mesila Doda për Down Syndrome Albania Dhuro dhe ti në www dsalbania org
Mesila Doda për Down Syndrome Albania Dhuro dhe ti në www dsalbania org
Orgesa Zaimi dhe Kamela Islamaj për Down Syndrome Albania Dhuro dhe ti në www dsalbania org
Orgesa Zaimi dhe Kamela Islamaj për Down Syndrome Albania Dhuro dhe ti në www dsalbania org
Landi Hysi për Down Syndrome Albania Dhuro dhe ti në www dsalbania org
Landi Hysi për Down Syndrome Albania Dhuro dhe ti në www dsalbania org
Gazmend Paja për Down Syndrome Albania Dhuro dhe ti në www dsalbania org
Gazmend Paja për Down Syndrome Albania Dhuro dhe ti në www dsalbania org
Ermal Mamaqi për Down Syndrome Albania Dhuro dhe ti në www dsalbania org
Ermal Mamaqi për Down Syndrome Albania Dhuro dhe ti në www dsalbania org
Të gjithë bashkë për Down Syndrome Albania www dsalbania org
Të gjithë bashkë për Down Syndrome Albania www dsalbania org
E Diell - Top Channel Protagonistë Ndryshe Fëmijët e Down Syndrome Albania
E Diell - Top Channel Protagonistë Ndryshe Fëmijët e Down Syndrome Albania
Jashtë Tiranës - Talenti i “fshehur” i një kromozomi/ Dokumentar - Vizion Plus
Jashtë Tiranës - Talenti i “fshehur” i një kromozomi/ Dokumentar - Vizion Plus