Down Syndrome Albania Foundation

Down Syndrome Albania Foundation

Emanuela Zaimi Themeluese dhe Drejtoreshe e DSA + 355 67 488 58 64
Mirela Juka Juriste Administrative + 355 69 34 43 345
Flavia Shehu Koordinatore e Qendres së Arritjeve dhe Zhvillimit + 355 68 80 42 222
Ermira Shabani Koordinatore e Projekteve dhe Eventeve +355 69 28 97 881